Hva andre sier om boken

Kosthold for fred er en av de mest kraftfulle bøkene jeg noensinne har lest. Will går i en spennende dybde og ser ting på måter du aldri har tenkt på tidligere. En av mine favorittbøker som jeg anbefaler alle som vil ha inspirasjon til å ta neste skritt mot en fredelig jord for alle.
Kip Anderson, regissør, Cowspiracy
http://www.cowspiracy.com/about/

Kosthold for fred fjerner vrangforestillinger og bortforklaringer gjennom å vise forbindelsene mellom våre matvalg og så mange av våre problemer – helsemessige, miljømessige, politiske, samfunnsmessige og åndelige. Will Tuttle gir oss en forståelse av hvorfor vi må og hvordan vi kan legge om til en måte å spise på som støtter opp om helse – og liv – og som gjør det mulig for oss å blomstre som individer og overleve som samfunn.
Dyp og lidenskapelig – og til syvende og sist håpefull og inspirerende – Will Tuttles Kosthold for fred bør være obligatorisk lesning for alle studenter – og for folk med nysgjerrige sinn og åpne hjerter. Jeg anbefaler den på det sterkeste.
Michael Klaper, lege og forfatter
http://doctorklaper.com/

Will Tuttle utfordrer våre oppfatninger om forholdet til ikkemenneskelige dyr. Han gjør det med respekt, følsomhet og eleganse. Han har en dyp forståelse for den menneskelige psyke. Språket hans er guddommelig og medfølelsen hans er til og ta og føle på gjennom hele boken. Jeg anbefaler Kosthold for fred på det sterkeste og jeg er sikker på at du vil bli beveget av dens stille kraft.
Colleen Patrick-Goudreau, forfatter og vert for podcasten Food for Thought
http://www.joyfulvegan.com

Kosthold for fred har virkelig hevet forståelsen av rollen kosthold spiller for alt liv på planeten Jorden. Gjennom å lese denne boken vil du få den informasjon du trenger for å bli en del av løsningen istedenfor problemet. Will Tuttle slår et kraftig slag for våre barn og barnebarns fremtid, og du kan også, ved å lese denne boken.
Howard F. Lyman (Mad Cowboy), forfatter og tidligere storfebonde
http://www.madcowboy.com/